Четвърт от здравите кожни клетки притежават мутации, свързани с рака, проучване открива

Четвърт от здравите кожни клетки притежават мутации, свързани с рака, проучване открива

Компанията вече работи с преподаване на болници, университети и организации по целия свят, за да включи Dermofit в режимите на преподаване.

Повече информация за проекта Dermofit е достъпна на dermofit.org.

DerMofit е достъпен в iOS и може да бъде изтеглен от App Store.

Бъдете в крак с най-новите здравни технологии, като посетите The Journal of Mhealth.

 • Медицински иновации
 • IT/Internet/E-mail
 • Медицински изделия/диагностика
 • Меланом/рак на кожата

Четвърт от здравите кожни клетки притежават мутации, свързани с рака, проучване открива

мутации, свързани с рак, могат да бъдат открити в около една четвърт от кожните клетки, принадлежащи към здрави индивиди. This is according to a new study published in the journal Science.

By performing ultra-deep genetic sequencing on 234 skin biopsies простамин форте лекарство from cancer-free individuals, researchers from the Wellcome Trust Sanger Institute in the UK uncovered more than 100 мутации, свързани с рак във всеки квадратен сантиметър кожа.

Авторът на първото проучване д-р Иниго Мартинкорен и колегите откриха, че тези мутации показват модели, свързани с немеланомен рак на кожата, известен като плоскоклетъчен карцином (SCC).

SCC е втората най -често срещана форма на рак на кожата в САЩ, засягаща около 700 000 американци годишно. SCC се причинява предимно от излагане на ултравиолетово (UV) радиация от слънцето през целия живот.

Изследователите обясняват, че клетките с мутациите, които са идентифицирали, са се слели в клъстери, известни като „клонинги“. Тези клонинги са нараснали, за да станат два пъти по -нормални, въпреки че никой от тях не е станал раков и д -р Мартинкорена казва, че е малко вероятно някой от тях да е се превърнал в рак на кожата.

Въпреки това, екипът обяснява, че тези мутации са първите в поредица от стъпки, които могат да доведат до развитието на рак.

„Тези първи мутации, свързани с рак, дават тласък на клетките в сравнение с нормалните им съседи. Те имат изблик на растеж, който увеличава пула от клетки, които чакат следващата мутация, за да ги изтласка още повече “, обяснява съавторът на проучването д-р Питър Кембъл.

„Можем дори да видим някои клетки в нормална кожа, които са предприели две или три такива стъпки към рак“, добавя той. „Колко от тези стъпки са необходими, за да станат напълно ракови? Може би пет, може би 10, все още не знаем. "

Всяка изложена на слънце кожна клетка придобива нова мутация всеки ден

Екипът достига своите открития, като анализира кожните проби на четирима пациенти на възраст 55-73, които са имали рутинна операция за отстраняване Излишната кожа на клепачите, която нарушава зрението им.

Като цяло изследователите идентифицират 3 760 мутации, откривайки над 100 мутации, свързани с SCC във всеки квадратен сантиметър кожа.

Мутациите, според екипа, се бяха натрупали през целия живот на всеки пациент, тъй като клепачите им бяха изложени на слънце. Те смятат, че всяка изложена на слънце кожна клетка е придобила нова мутация в своя геном за почти всеки ден от живота.

Изследователите обясняват своите открития по-нататък във видеото по-долу:

докато The Изследователите очакваха да намерят някои мутации, свързани с рака в биопсиите, д-р Мартинкорена каза пред Medical News днес, че са изненадани колко са намерили.

„В ретроспекция – добави той,„ резултатите може да не са толкова изненадващи. За да не меланом рак на кожата да бъде сравнително често срещан при популацията, може би сме очаквали много клетки при здрави индивиди да бъдат част от пътя към злокачествена трансформация. "

Тези открития ни разказват много за това как се развива ракът на кожата, според екипа. ; „И все пак, докато тези мутации са често срещани в кожата ни, шансовете на една кожна клетка да има всички шепи мутации, необходими за развитие на рак, все още са достатъчно ниски, за да обяснят защо не всички получаваме рак.“

В допълнение, изследователите казват, че тяхното проучване подчертава значението на защитата на кожата ни от слънцето; По -голямото излагане на слънце може да доведе до по -голям брой мутации, повишавайки риска от рак на кожата.

Съавторът на изследването д-р Фил Джоунс добавя:

„Тези видове мутации се натрупват с течение на времето-всеки път, когато кожата ни е изложена на слънчева светлина, ние сме изложени на риск да ги добавим.

През целия си живот трябва да защитим кожата си, като използваме лосиони за слънчев блок, стоихме далеч от обедното слънце и покриваме откритата кожа, където е възможно. Тези предпазни мерки са важни във всеки етап от живота, но особено при децата, които са заети с отглеждането на нова кожа и възрастни хора, които вече са изградили масив от мутации. ”

Екипът казва, че техните открития също са хвърлили Светлината върху произхода на рака и подчертава стойността на анализа на нормалната тъкан, за да разберем повече за това как се развиват различни видове рак – нещо, което д -р Мартинкорена ни каза, че планират да направят.

„Подобни проучвания върху други тъкани и в по -широк спектър от индивиди и състояния биха били основни за по -доброто разбиране на произхода на различните ракови заболявания и за бъдещата употреба на генетични данни при диагностика и терапия на рака“, той добавено.

В съответствие с месец на осведоменост за рак на кожата Този май, скорошна функция на прожекторите от MNT изследва най -добрите начини за защита на децата срещу слънцето.

 • Биология/биохимия
 • Рак/онкология
 • Меланом/рак на кожата

Алергиите се влошават от стрес?

Изследователи от държавния университет в Охайо в Колумб изследват връзката между алергиите и стреса в ново проучване, публикувано в Annals of Allergy, Ashma & Имунология.

Алергиите се случват, когато имунната система на човек свръхреагира на – като цяло безобидно – чуждо вещество („алерген“), изстрелвайки химикали като хистамини, които предизвикват симптоми на алергия.

Лекарства, прах, храна, отрова от насекоми, плесен, животни и прашец са най -често срещаните алергени и могат да влошат някои медицински състояния, като проблеми със синусите, екзема и астма.

Алергиите могат да бъдат лекувани от различни лекарства, включително антихистамини, кортикостероиди, деконгестанти, левкотринни инхибитори или – в по -сериозни случаи – имунотерапия или епинефрин.

Алергиите не се причиняват от стрес, но изглежда, че стресът може да влоши симптомите на алергия.

„Симптомите, като кихане, хрема и воднисти очи, могат да причинят допълнителен стрес за страдащите от алергия и дори могат да бъдат коренът на стреса за някои“, казва водещият автор на новото проучване, д -р Амбър Патерсън. „Въпреки че облекчаването на стреса няма да излекува алергиите, това може да помогне за намаляване на епизодите на интензивни симптоми.“

Участниците с повтарящи се симптоми на алергия са по -склонни да бъдат стресирани

За да се тества това, изследователите на държавния университет в Охайо наблюдават 179 участници за 12 седмици. В рамките на този период 39% от участниците са имали повече от едно избухване на симптоми на алергия. Изследователите установяват, че групата със симптоми на алергия има по -високи нива на стрес.

Бързи факти за алергии

 • Децата понякога преодоляват алергиите, особено хранителните алергии.
 • Кърменето през първите 6 месеца от живота на детето може да помогне за предотвратяване на развитието на алергии.
 • Да бъдеш изложен на определени алергени (като прахови акари или животинско пърдан) през първата година на живота също може да предпази от някои алергии.

Въпреки че нямаше ясна връзка между алергичните пламъци, възникнали веднага в резултат на стрес, много от хората със симптоми на алергия съобщават, че техните алергии са се развили в рамките на дни след увеличаване до дневните им нива на стрес.

„Стресът може да причини няколко отрицателни ефекти върху тялото, включително да причини повече симптоми за страдащите от алергия“, казва д -р Патерсън. „Нашето проучване също установи, че тези с по -чести алергични пламъци също имат по -голямо отрицателно настроение, което може да доведе до тези пламъци.“

Проучването предполага, че страдащите от алергия трябва да се опитат да облекчат стреса, когато е възможно.

Те препоръчват техники за това, като медитация и дишане дълбоко, учене на механизми за справяне, които не включват тютюнопушене или кофеин (което може да влоши стреса), като прави време за забавление и релакс, възприемане на здравословен начин на живот и молба за помощ, когато е необходимо от семейството или колегите си.

Избраният президент на Американския колеж по алергия, астма и имунология, д-р Джеймс Сублет, също отбелязва, че алергистите може да са в състояние да помогнат:

„Страдащите от алергия също могат да облекчават Симптоми на стрес и алергия, като виждат сертифицирания им алерголог. Алергологът ще ви помогне да разработите план за действие с начини да избегнете задействащи алергия и какво лечение ще бъде най -доброто за вашите индивидуални нужди. "

Наскоро Medical News днес съобщи за друго проучване, публикувано в Аналите на алергията, астмата и имунологията, което установи, че случаите на хранителна алергия са се удвоили при черни деца.

 • Тревожност/стрес
 • Педиатрия/детско здраве
 • Психология/психиатрия

Ябълковите семена отровни ли са?

Ябълките могат да бъдат здравословна закуска или съставка, но опасно ли е да се ядат семената?

Ябълките имат пет семена, с различен брой на семена във всеки джоб. Някои смятат, че ябълковите семена са отровни, докато други ги смятат за здравословни.

Повечето хора избягват семената, които имат горчив вкус, но човек от време на време може да яде едно или няколко случайно и да не се притеснява да ги изплюе. Или човек може да пие сок, който съдържа прахообразни семена.

Тази статия изследва научните изследвания за безопасността и рисковете от яденето на ябълкови семена.

са ябълкови семена?

Ябълките съдържат много здравословни съединения, включително антиоксиданти, витамини и хранителни фибри.

ябълковите семена обаче съдържат растително съединение, наречено амигдалин, което може да има токсичен ефект.

амигдалинът е част от химичните защити на семената. Той е безобиден, когато семето е непокътнато, но когато семето се дъвче или по друг начин се повреди, амигдалинът се разгражда във водороден цианид. Това е много отровно и дори смъртоносно при високи дози.

амигдалинът съществува в сравнително високи количества в семената на плодовете в семейство Rosaceae, което включва ябълки, бадеми, кайсии, праскови и череши.

Хората са използвали цианида като отрова през цялата история. Той работи, като пречи на доставките на кислород на клетките, а високите дози могат да доведат до смърт в рамките на минути.

Отравянето на цианида

хранене или пиене на цианогенни растителни съединения може да причини отравяне с цианид при хора. Тези съединения съществуват в кайсиеви семена, бадеми, маниоти и ябълкови семена.

Леки симптоми на отравяне с цианид могат да включват:

 • Замаяност
 • Объркване

Острото отравяне може да доведе до намаляване на съзнанието, високо кръвно налягане, парализа и кома. В някои случаи това е фатално.

точното количество, необходимо за разболяване на някого, зависи от телесното им тегло. Малките деца имат по -голям риск.

За да могат токсичните съединения в ябълковите семена да бъдат смъртоносни, броят на семената ще зависи от телесното тегло на човек, техния толерантност и вида на ябълката.

Количеството амигдалин в ябълка варира в зависимост от разнообразието от ябълка и нейната растяща среда. Важно е да се има предвид, че когато амигдалинът не е смъртоносен, по -малките количества все още могат да разболеят човек.

Яде ли ябълкови семена опасно?

Яденето на няколко ябълкови семена е безопасно. Въпреки това, яденето или пиенето на големи количества смляни или натрошени семена може да бъде фатално.

Според преглед на 2015 г., съдържанието на амигдалин в 1 грам ябълкови семена варира от 1–4 милиграма (mg), в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това, в зависимост от това от 1- разнообразието от ябълка. Въпреки това, количеството на цианид, получен от семената, е много по -ниско.

Смъртоносна доза водороден цианид може да бъде около 50–300 mg.

ябълковите семена имат потенциал да освободят 0,6 mg водороден цианид на грам. Това означава, че човек ще трябва да яде 83–500 ябълкови семена, за да развие остро отравяне с цианид.

С други думи, консумацията на чаши смляни ябълкови семена може да бъде фатална или поне да причини заболяване. Въпреки това, яденето на семената в една ябълка няма да създаде проблем.

Това каза, изследователите препоръчват да се избегне яденето на ябълкови семена и да ги премахнете преди да сочат ябълки поради високото им съдържание на амигдалин.

Други учени потвърждават, че съдържанието на амигдалин в ябълковите семена може да бъде високо и че яденето на семената може да бъде причина за безпокойство.

поглъщането на цели ябълкови семена е малко вероятно да причини някакви симптоми. Семеното покритие го предпазва от храносмилателни ензими, а семената могат да преминат през храносмилателната система невредими.

Въпреки това вероятно е добра идея да премахнете семената, преди да дадете ябълки на малки деца или домашни любимци.

Какво ще кажете за ябълков сок?

Ябълковите сокове и смутита често съдържат цели натрошени ябълки, включително сърцевината и семената.

Тъй като ябълковите семена се разбиват по време на обработката, те могат да освободят цианид, който остава в сока.

Въпреки това, когато изследователите изследват колко амигдалин е в търговските марки с ябълков сок, Те откриха много ниски количества, вариращи от:

 • 0,01–0,04 mg на милилитър (ml) в пресован ябълков сок
 • 0,001–0,007 mg на ml в ябълка с дълъг живот ябълка Сок

Авторите на прегледа заключават, че количествата амигдалин в наличния в търговската мрежа ябълков сок е малко вероятно да причинят вреда.

Все пак те препоръчват да се избегне яденето на ябълкови семена и Премахването им преди соковете ябълки, поради съдържанието на амигдалин.

Резюме

Apple Flesh and Peel са много здравословни и не представляват рискове. И все пак дъвчените или натрошени ябълкови семена освобождават малки количества цианид, което е силно токсично.

Някой вероятно ще трябва да дъвче и поглъща поне 85 семена, преди да изпита някакви неблагоприятни ефекта. Ако човек случайно яде a Малко ябълкови семена, няма нужда да се притеснявате.

 • Обществено здраве
 • Хранене/диета

Медицински новини днес има строги насоки за снабдяване и рисува и рисува Само от рецензирани проучвания, академични изследователски институции и медицински списания и асоциации. Избягваме да използваме висши референции. Ние свързваме първични източници – включително проучвания, научни справки и статистика – във всяка статия, както и ги изброяваме в раздела за ресурси в долната част на нашите статии. Можете да научите повече за това как гарантираме, че съдържанието ни е точно и актуално, като прочетете нашата редакторска политика.

Бебетата са напълно развити на 36 седмици?

здравето както на майката, така и на бебето са от съществено значение по време на всякаква бременност. Ако раждането или раждането вероятно ще се появят на 36 седмици, е от съществено значение да се разберат всички рискове и ползи.

Доставянето на бебе на 36 седмици, което е известно като късно преждевременно, може да се случи спонтанно или може да изисква или може да изисква индукция. Лекарят може да предизвика бременност по различни причини, включително преждевременно раждане, тежка прееклампсия, плацентарни проблеми, ограничаване на растежа на плода или гестационен диабет.

Американският колеж по акушер и гинеколози (ACOG) не препоръчва да не препоръчва американският колеж по акушер и гинеколози (ACOG) (ACOG) не препоръчва да Доброволно предизвикване на труд преди 39 седмици бременност, освен ако няма медицинска необходимост да го направят.

Повечето бебета, родени на 36 седмици, обикновено са здрави. Има обаче някои рискове, за които хората трябва да са наясно.

е 36 седмици бременност? Под 28 седмици е изключително недоносена

 • Гестационна възраст от 28 – 32 седмици е много недоносена
 • Гестационна възраст между 32 и 37 седмици е умерена до късна недоносена
 • Гестационна възраст между 34 и 36 седмици е закъсняла преждевременна
 • Гестационна възраст между 37 и 38 седмици е ранен срок
 • Гестационна възраст от 39 седмици и след това е пълносрочно

  Според март на Dimes, закъснелите преждевременно доставки представляват 6,9 процента от всички живи раждания в Съединените щати през 2015 г.

 • Contents